• Свеж
Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

DEN 207.84

Од стока
Во магацинот

Оптичките кабли на Cables Unlimited's Pro A/V Toslink ви овозможуваат да ја искористите моќта на дигиталниот аудио. Овие дигитални аудио кабел со високи перформанси имаат полиран, заоблен леќа со оптички влакна за прецизно да се фокусира светлината за засилено пренесување на дигиталниот сигнал и репродукција на звук. Внатрешното обложување ја зачувува јачината на влакната, додека позлатената јака ги штити оптичките леќи од оштетување.24 K злато-позлатена јака ја чува вашата оптичка леќа безбедна и го штити од оштетување. Закривената, полирана леќа со оптички влакна точно ја фокусира светлината за неверојатна дигитална Аудио јасност. Експериментот Вистински дигитален опкружувачки звук од вашите компоненти способни дигиталии и DTS способни. Вклучувањето на обложување преку високо-одделение Оптички влакна создава низок индекс на рефракција за точност на сигналот. ТОАТ надворешната јакна и олеснувањето на вирусот на тешки вредности спречуваат да се одржи дигиталниот сигнал за да се одржи дигиталниот сигнал интегритет.

Детални спецификации

Додатоци на производи