• Свеж
Замената на каталитичкиот конвертор за замена компатибилен со 2001- страна на возачот на возачот на Toyota Sequoia

Замената на каталитичкиот конвертор за замена компатибилен со 2001- страна на возачот на возачот на Toyota

DEN 450.24

Од стока
Во магацинот

Специфит на производи : Директна фиксација Продадена : Собрание на собрание : 46-државни правни (не може да се испраќаат до Ca, Co, NY или Me) Материјал за цевка : Алуминизирана челична кададимензии : 54,75 in. Севкупна должина тип : единечна (3-завртка заварена прирабница) Влезник Тип : Тип на влез : Тип на влез : Порти за сензори со единечна (заварена прирабница) на излез) : 1 сензор за сензор за сензори Портокал Локација : низводно : N/TB6000/501-404 INTERCHANGE Дел Број : 40481 Warranty : 5-годишен или 50.000 милји Еван Фишер ограничен налогран гарант за конвертор на Кататалитика offers an exact fit for straightforward installation—no cutting or welding necessary—and is durably designed to meet EPA emissions standards, delivering long-lasting, ultimately reliable performance.Features cannot be shipped to CA, CO, NY, or ME addresses.Note : Поради нивната големина и форма, каталитичките конвертори може да наидат на мали козметички недостатоци за време на процесот на порибување и испорака. Нивната обложена во прав е дизајниран да додаде рок на траење и да ги минимизира гребнатините на површината, што може да се намали со текот на времето, како резултат на достигнати температури еднаш во употреба. Ниту една од овие козметички карактеристики не ја попречува функцијата или употребата на овој производ.compabtile со следниве возила : Позиција : Левтоота2001-2004 Sequoia (подмодел : ограничен, SR5) Број на размени во делот : 40481.

Детални спецификации

Додатоци на производи