• Свеж
Тест Hotешко - Нова страница со артикли - Модул за исполнување

Тест Hotешко - Нова страница со артикли - Модул за исполнување

DEN 3.33

Од стока
Во магацинот

Целосно сонце. Заштитете од мраз. Засади зони 5-8. Водата доследно сè додека не се воспостави растение. Откако ќе се воспостави, водата по потреба . оплоди еднаш месечно. Цути пролет до паѓање. Отстранете ги старите цвеќиња за да промовирате нов раст. Оваа ставка може да се најде само во продавница. Предметот и бојата може да варираат по продавница. Посетете го вашиот градинарски центар за достапност.

Детални спецификации

Додатоци на производи