• Свеж
Планот за шише со пиво.

Планот за шише со пиво.

DEN 735.84

Од стока
Во магацинот

Карактеристики : -Ирити подготвени да висат. -Пококува сертификат за автентичност. -Професионално врамена и поставена на архива без киселина. -ИВОДЕН КВАЛИТЕТ НА Квалитет Неиздржана рамка. -Наптерот на квалитетот giclee на архивата хартија со висока резолуција. Предмет : -АБСТАКТ. Пол : -нетрална. Стил : -образно. Боја : -Маликолор. Временски период : -образно. Средна : -икула печатена. Уметник : -стев Кинг. Тип на производ : -Фракција уметност. Примарен уметнички материјал : -Папар. Големина 60 "h x 40 " w x 1.5 "d - големина : -иверирана 41 " и погоре. Димензии : Големина 60 "H x 40 " W x 1,5 "D - целокупна висина - горе до дно : -60 ". Големина 60 "h x 40 " w x 1,5 "d - целокупна ширина - од страна на страна : -40 ". Големина 60 "h x 40 " w x 1.5 "d - целосна длабочина - предна до грб : -1,5 ". Големина 60 "h x 40 " w x 1,5 "d - целокупна тежина на производот : -12 фунти. MAAX1397 Карактеристики пристигнуваат подготвени да висат. Вклучува сертификат за автентичност. Професионално врамени и монтирани на архивата без киселина. Печати на архивска хартија со висока резолуција. Висококвалитетно издржливо не-воинствено рамка за обложување : Апстракт. Пол : Неутрален. Примарен уметнички материјал : хартија. Големина (18 "H x 12" W x 1.5 "D) : Мал 18" -24 ". Големина (24 "H x 16" W x 1,5 "D) : Мал 18" -24 ". Големина (30" H x 20 "W x 1.5" D) : Среден 25 "-32". Големина (36 "H x 24" W x 1,5 "D) : Голем 33" -40 ". Големина (45" H x 30 "W x 1,5" D) : преголема 41 "и погоре. Големина (60" H x 40 "W x 1,5" D) : преголема 41 "и погоре. Димензии со големина 18" H x 12 "W x 1,5" D Целокупната висина - од горе до дно : 18 ". Севкупна ширина - од страна на страна : 12". Севкупна длабочина - напред до грб : 1,5 ". Севкупна тежина на производот : 5 фунти. Големина 24" H x 16 "W x 1,5" D целосна висина - од горе до дно : 24 ". Севкупна ширина - од страна на страна : 16". Севкупна длабочина - напред до грб : 1,5 ". Севкупна тежина на производот : 6 bs. Големина 30" H x 20 "W x 1,5" D Целокупната висина - од горе до дно : 30 ". Севкупна ширина - од страна на страна : 20". Севкупна длабочина - напред до грб : 1,5 ". Севкупна тежина на производот : 7 bs. Големина 36" H x 24 "W x 1,5" D целосна висина - од горе до дно : 36 ". Севкупна ширина - од страна на страна : 24". Севкупна длабочина - напред до грб : 1,5 ". Севкупна тежина на производот : 8 bs. Големина 45" H x 30 "W x 1,5" D Целокупната висина - од горе до дно : 45 ". Севкупна ширина - страна до страна : 30". Севкупна длабочина - напред до грб : 1,5 ". Севкупна тежина на производот : 9 bs. Големина 60" H x 40 "W x 1,5" D целосна висина - од горе до дно : 60 ". Севкупна ширина - од страна на страна : 40". Севкупна длабочина - напред до назад : 1,5 ". Севкупна тежина на производот : 12 фунти.

Детални спецификации

Додатоци на производи