• Свеж
Компатибилен спој на топката Компатибилен со 1999- Ford F- Super Duty 1999- F- 8Cyl 10Cyl 7.3L 5.4L 6.8L 6.0L 6.4L 6.2L 6,7L предниот, левиот возач или десната страна на патничкиот патник, горниот пр

Компатибилен спој на топката Компатибилен со 1999- Ford F- Super Duty 1999- F- 8Cyl 10Cyl 7.3L 5.4L 6.8L 6.0L

DEN 2.33

Од стока
Во магацинот

Специфит на производи : Директен Fit Quantity Продаден : Продадена индивидуално тип : Greasable Inter Change Дел Број : K80028, 45 D0074 NOTES : Тип на притисок; Вклучува орев, 1,880 in. Максимална надворешна дијаметарска варијанта : 1-годишна неограничена гаранција за гаранција за миризба, зглобни, направете ги самите себеси и професионалците во индустријата избираат зглобови на топки за комбинација на вредност и сигурност што ги прави нула компромиси. Идеална комбинација на вредност и сигурност. Секоја е изградена на ISO 9001 и QS 9000 Производствени стандарди за да се обезбеди сигурност и безбедност. Екстрак вклопување, лесна инсталација дизајнирана како директна замена за вашиот оригинален спој на топка. Бесплатна инсталација. Процесот на машинска машинска обработка на ектакција обезбедува непречено вклопување. Изградени за долги топчиња, приклучоци и столпчиња се направени со челик и фалсификуван алуминиум за да понудат оптимална јачина на затегнување и да издржат тешки товари. Гумената бута формира непропустлива заптивка против нечистотија и грима. Позиција : предна, лева или десна страна, горниот дел на задното тркала From Ford Compatibational со : 2003-2005 Екскурзија Еди Бауеркомпатибилен со : 2004-2005 Екскурзија XLSCompatible со : 2000-2005 екскурзија (подмодел : ограничен, ограничен, ограничен, ограничен, xlt) компатибилен со : 2004-2016 f- f- 250 Super Duty King Ranchcompatibational со : 99-2016 F-250 Super Duty (подмодел : Lariat, XL, XLT) Компатибилен со : 2003-2020 F-350 Super Duty King Ranchcompatibation со : 2013-2020 F-350 Super Duty Platinumcomcomcompational со : 99-2020 F-350 Super Duty (подмодел : Lariat, XL, XLT) Број на размена на размени : K80028, 45 D0074.

Детални спецификации

Додатоци на производи