• Свеж
Водолија Инстант Дехлоринатор, Оз. Шише

Водолија Инстант Дехлоринатор, Оз. Шише

DEN 0.33

Од стока
Во магацинот

Добриот квалитет на водата е клучен за здрав, убав аквариум. Водата од чешма содржи хемикалии, како што се хлор и хлорамини, кои ја прават водата безбедна за пиење, но се многу токсични за рибите. Водолија за инстант дехлоринатор веднаш го отстранува хлорот и ги неутрализира хлорамините. Исто така, ги детоксифицира тешките метали во вода од чешма. Користете за време на поставувањето на аквариумот, се менува водата и додавање риба. Достапно исклучиво на. Од производителите на API. Прави вода од чешма безбедна за риба. За слатка вода и солена вода.

Детални спецификации

Додатоци на производи