• Свеж
Агилност автоматски делови за ладење на моторот за ладење на моторот за специфични модели на KIA

Агилност автоматски делови за ладење на моторот за ладење на моторот за специфични модели на KIA

DEN 1.33

Од стока
Во магацинот

Со комбинирање на мотор на вентилатор, сечило и обвивка заедно со делови за агилност - склопови на вентилатори за ладење на моторот нудат целосна линија на квалитетни собранија на вентилатори за автомобили кои опфаќаат 96% од сите апликации за возила во Северна Америка. Инженерско и произведено користејќи делови од супериорен квалитет што ги исполнуваат или ги надминуваат спецификациите на ОЕ. Собранијата за ладење на вентилаторот за ладење на моторот за агилност се паѓаат во замените веднаш надвор од кутијата со сите потребни фабрички конектори и монтирања вклучени за целосен производ за замена. Агилност ја нуди секоја конфигурација на вентилаторот за секое возило. Агилност нуди целосна линија на автомобилски склопови на вентилатори кои опфаќаат 96% од сите апликации за возила во Северна Америка.; Агилноста обезбедува вредност на неколку начини, вклучително и тивки перформанси со користење на најновата технологија за лежишта за лежиште и лежиште на топката, како и стандардизација на дизајнот за максимална достапност и минимална количина на делови.; Agility нуди овластени склопови на вентилатори кои ги исполнуваат или ги надминуваат спецификациите на OE и се подготвени да бидат инсталирани веднаш надвор од кутијата за „вклопување“.; Собранијата на навивачите на агилност се дизајнирани и произведени под системите за квалитет на ISO TS16949 и се 100% статички и динамички избалансирани . црна пластична сечило на вентилаторот. Црна пластична обвивка. Количина на сечилото на вентилаторот 1 - 7 лопати, количина на вентилатор - 1.

Детални спецификации

Додатоци на производи