• Свеж
Инјектирање на моторни плочки за вбризгување на гориво за контрола на воздухот за контрола на воздухот за контрола на воздухот.

Инјектирање на моторни плочки за вбризгување на гориво за контрола на воздухот за контрола на воздухот за

DEN 1.00

Од стока
Во магацинот

Единствените делови препорачани од компанијата „Форд мотор“ за возила Форд, Линколн и Меркур. Конкретно дизајнирана за секоја апликација за оптимални перформанси и лесна инсталација дизајнирана да ги исполни прецизните Форд О.Е. Инженерски стандарди за вклопување, функционалност и издржливост. Материјали со висока јачина што се користат за долг, без проблеми услужен живот. Ford O-прстените обезбедуваат ефикасно запечатување против вода, нафта, гасови, хемикалии и штетни загадувачи. Сетот за компресија е тестиран за да се обезбеди гума од прстенест да се врати во одредена дебелина по компресија. Мора да поминат тестови што бараат за да се обезбеди нечистотија, прашина и влага да не навлегуваат во текот на заптивката. Општо тестирано за истекување во различни оперативни средини. Инженерско за одржување на сигурно запечатување под груби услови, вклучително и екстремитети на температурата и притисокот на прстените на фордот, се широко тестирани според строгите стандарди на ФОРД за перформанси и издржливост за да се обезбеди долг живот во сурови услови. Способноста за запечатување е тестирана додека е изложена на широк спектар на притисоци, автомобилски хемикалии и температурни екстремитети на возилото, средно/тешки камиони Ford E -450 Econoline Super Duty : 2000 - 2002 E -450 Super Duty : 2003 - 2004 CAR/Truck Ford Aerostar : 1997 Контура : 1996 - 2000 Круна Викторија : 1992 - 2005 Е -150 : 2003 - 2004 Клуб Вагон Е -150 : 2003 - 2004 Е -150 Еконолин : 1997 - 2002 Е -150 Еконолински клуб Вагон : 1997 - 2002 Е -2550 : 2003 - 2004 E -250 ECONOLINE : 1997 - 2002 E -350 Club Wagon : 2003 - 2004 E -350 Econoline : 1997 - 1998 E -350 Econoline Club Wagon : 1997 - 2002 E -350 Super Duty : 2004 Excursion : 2000 - 2000 - 2000 - 2004 EXCURSION : 2000 - 2000 - 2000 - 2005 Експедиција : 1997 - 2004 Explorer : 1996 - 2004 F -150 : 1997 - 2003 F -150 Heritage : 2004 F -2550 : 1997 - 1999 F -250 Super Duty : 1999 - 2004 F -350 Super Duty : 1999 - 2004 Фокус : 2000 - 2004 Mustang : 1996 - 2004 Ranger : 1990 - 2003 Taurus : 1996 - 1999 Tempo : 1990 - 1994 Thunderbird : 1994 - 1997 Windstar : 1999 - 2000 Lincoln Aviator : 2003 - 2005 Blackwood : 2002 Continental : 1995 - 2002 LS : 2000 - 2002 Марк VIII : 1993 - 1998 Навигатор : 1998 - 2004 Градски автомобил : 1991 - 2011 Меркур Кугар : 1994 - 1997, 1999 - 2002 Гранд Маркис : 1992 - 2005 година Мараудер : 2003 - 2004 Планинар : 1997 - 2004 година Мистик : Мистик : Мистик : Мистик : Мистик : Мистик : Мистик : Мистик : Мистик “ : 2000 Sable : 1996-1999 Топаз : 1990-1994 година Инјектирање на гориво за вбризгување на гориво за контрола на воздухот GA Extended Fits Изберете : 2000-2003 FORD F150 8 CYL 5.4 L 1997-1999 FORD F150 8 CYL 4,6 L 1999-2003 Ford Ranger 6 Cyl 3 L 1997 -2004 Ford Expedition 8 CYL 5,4 L 1997-2004 FORD F250 8 CYL 5.4 L 1990-1997 Ford Ranger 4 Cyl 2,3 L 1992-2005 Mercury Grand Marquis 8 Cyl 4,6 L 2000-2004 Ford Focus 4 Cyl 2 L 1998 Ford Ranger 4 Cyl 2,5 L 1996-2004 Ford Mustang 8 Cyl 4,6 L 1992-2005 Ford Crown Victoria 8 Cyl 4,6 L 1991-2011 Lincoln Town Car 8 Cyl 4,6 L 2002-2004 Ford Explorer 8 Cyl 4,6 L 2004 Ford F-150 Heritage 8 Cyl 4,6 L 1998-2004 Lincoln Navigator 8 Cyl 5.4 L 1997-2004 Ford Econoline 8 Cyl 5.4 L 1999-2004 Ford F350 8 Cyl 5.4 L 1996-2001 Ford Explorer 8 Cyl 5 L 2003-2005 Lincoln Aviator 8 Cyl 4,6 L 1996-1999 Ford taurus taurus taurus 6 Cyl 3 L 2002-2004 Mercury Mountainer 8 Cyl 4,6 L 1997-2001 Mercury Mountainer 8 Cyl 5 L 1995-2002 Lincoln Continental 8 Cyl 4,6 L 1994-1997 Ford Thunderbird 8 Cyl 4,6 L 2003-2004 Mercury Marauder 8 Cyl 4,6 L и Повеќе - Додадете го вашето возило во нашиот фит -додаток за да проверите.

Детални спецификации

Додатоци на производи