• Свеж
Заменски прекинувач за притисок на маслото REPC компатибилен со Chevrolet Silverado 1500; Chevrolet Silverado HD

Заменски прекинувач за притисок на маслото REPC компатибилен со Chevrolet Silverado 1500; Chevrolet Silverado

DEN 588.80

Од стока
Во магацинот

Спецификации на производот Подготвување на производот : Директна Fit Quantity Продадена : Продадена индивидуално Конектор Пол : Фемелетерминал Тип : Блејдеконектор Количина : 1 интерхранс Број на дел : PS290 Warranty : 1-годишна гаранција за неограничена мирила , Поправка и потреби за одржување - производ за замена на ОЕ за вашиот оштетен или стари фабрички дел. ) : LS, LT) 2000-2001 Suburban 2500 Base2000-2002 Suburban 2500 (Sumbodel : LS, LT) 2000-2001 Tahoe Base2000-2002 Tahoe (подмодел : LS, LT) GMC2002 Sierra 1500 (подмодел : Base, Denali, HT, WT, WT . -2002 Sierra 2500 HD (подмол : SL, SLE, SLT) 2002 Sierra 3500 Base2001-2002 Sierra 3500 (Subsomel : SL, SLE, SLT) 2001-2002 Yukon Denali2000-2002 Yukon (Submodel : SLT) 2001 Yukon XL 1500 1500 1500 1500 15002 Денали замена REPC501104 прекинувач за притисок на нафта компатибилен со Chevrolet Silverado 1500 во 1999 година; 2001 Chevrolet Silverado 2500 HD Fits Select : 1999-2000,2002 CHEVROLET SILVERADO C1500 2001 CHEVROLET SILVERADO K1500 2000,2002 CHEVROLET TAHOE K1500 2001-2002 CHEVROLET SUBURBAN C1500 2002 CHEVROLET AVALANCHE K1500 2000-2001 GMC NEW SIERRA K1500 2001 CHEVROLET TAHOE C1500 2002 CADILLAC ESCALADE Луксуз 1999.2002 gmc New Sierra C1500 2002 GMC Yukon 2001 GMC Denali 2001-2002 GMC Yukon XL C1500 2001-2002 GMC Sierra K2500 Heavy Duty 2000 Chevrolet Suburban K1500 2000 GMC Yukon K1500 2002 Pontiur Formula/Trans Am 1999-Pontiur formul Олет Камаро Z28 1999-2001 Pontiac Firebird Trans Am 2000 GMC Yukon XL C2500 и повеќе - Додадете го вашето возило во нашиот фит -додаток за да проверите.

Детални спецификации

Додатоци на производи