• Свеж
Десетина персонализирани меки топки за голф од Bridgestone Treo - Персонализирани меки топки за голф се втиснети со сопствено лого, фотографија или фраза. Сега во Божиќнот?

Десетина персонализирани меки топки за голф од Bridgestone Treo - Персонализирани меки топки за голф се втиснети

DEN 1.00

Од стока
Во магацинот

1 десетина персонализиран Bridgestone Treo Soft Golf топки - Персонализирани топки за меки голф се втиснети со сопствено лого, фотографија или фраза. ¢ € ¢ Сега во Божиќна амбалажа Уживајте во директно, стабилни патеки за летање со Golf Treosoft Golf Treosoft Golf 12-пакувања. Фаќајќи се со 2 парчиња конструкција, тие се дизајнирани со 330 слабости секоја за да го намалат ветрот. Тие исто така имаат дизајн со ниска компресија што им овозможува на голферите да постигнат подобри растојанија. ¢ € ¢ Сега во Божиќното пакување. Покриеност на јономер/Сурлин-Конструкција со 2 парчиња, ниска компресија дава подобро чувство, подолги растојанија и умерена брзина на замав. Јадро направено од полибутадиен и гума.

Детални спецификации

Додатоци на производи