• Свеж
Повторно воспоставен касети за тонер на Окидата Ц, Магента, 5K висок принос - За употреба во печатачот Okidata C530DN, печатач C531DN, MC Printer, MC562DN печатач, MC562DNW печатач, MC562W

Повторно воспоставен касети за тонер на Окидата Ц, Магента, 5K висок принос - За употреба во печатачот Okidata

DEN 3.00

Од стока
Во магацинот

Ова е вредност за повторно воспоставена вредност ОКИДАТА C530 (44469720) тонер кертриџ, магента, 5 K висок принос на страница. Без разлика дали е за употреба на домашно печатење или употреба на канцелариски / мал бизнис, овој кертриџ нуди огромна вредност заради цената / вредноста на приносот на страницата што ја нуди - и сега е достапна по пониска цена. За употреба со печатачот Okidata C530 DN, печатач C531 DN, печатач MC561, MC562 DN печатач, MC562 DNW печатач, MC562 W печатач. Купете во доверба, оваа ставка за снабдување со печатачи се испорачува брзо и прецизно и го заменува моделот на кертриџ Okidata 44469720. Овој кертриџ не е направен или одобрено од Окидата, тој е компатибилен кертриџ за тонер направен за замена на Okidata 44469720 и е загарантирано да понуди сличен печатење Квалитет и принос на страници. Без разлика дали е за употреба на домашно печатење или употреба на канцелариски / мал бизнис, овој кертриџ нуди огромна вредност заради цената / вредноста на приносот на страницата што ја нуди - и сега е достапна по пониска цена. Компатибилните материјали за печатач не ја поништуваат гаранцијата на вашиот печатач. Овие касети се направени со компоненти на врвен квалитет и се прават да се споредат со оригиналниот кертриџ што го заменуваат. Купете во доверба за вашиот дом или мала канцеларија за деловно работење и уживајте во оваа кертриџ за врвен квалитет. Содржи 1 x повторно воспоставена од производна Okidata C530 (44469720) Тонер кертриџ, магента, 5 K висок принос на страница. Ова е вредност за повторно воспоставено од производството на Окидата C530 (44469720) тонер кертриџ, магента, 5 K висок принос на страница. Без разлика дали е за употреба на домашно печатење или употреба на канцелариски / мал бизнис, овој кертриџ нуди огромна вредност заради цената / вредноста на приносот на страницата што ја нуди - и сега е достапна по пониска цена. За употреба со печатачот Okidata C530 DN, печатач C531 DN, печатач MC561, MC562 DN печатач, MC562 DNW печатач, MC562 W печатач. Купете во доверба, оваа ставка за снабдување со печатачи се испорачува брзо и прецизно и го заменува моделот на кертриџ Okidata 44469720. Овој кертриџ не е направен или одобрено од Окидата, тој е компатибилен кертриџ за тонер направен за замена на Okidata 44469720 и е загарантирано да понуди сличен печатење Квалитет и принос на страници. Без разлика дали е за употреба на домашно печатење или употреба на канцелариски / мал бизнис, овој кертриџ нуди огромна вредност заради цената / вредноста на приносот на страницата што ја нуди - и сега е достапна по пониска цена. Компатибилните материјали за печатач не ја поништуваат гаранцијата на вашиот печатач. Овие касети се направени со компоненти на врвен квалитет и се прават да се споредат со оригиналниот кертриџ што го заменуваат. Купете во доверба за вашиот дом или мала канцеларија за деловно работење и уживајте во оваа кертриџ за врвен квалитет. Содржи 1 x повторно воспоставена од производството на Okidata C530 (44469720) Тонер кертриџ, магента, 5 K висок принос на страница. This remanufactured okidata c530 (44469720) toner cartridge, magenta, 5k high yield - for use in okidata c530dn printer, c531dn printer, mc561 printer, mc562dn printer, mc562dnw printer, mc562w is a great toner/cartridges : compatible printer supplies item at a reduced Цена под 20 долари што не можете да ја пропуштите. Заменува Okidata 44469720. За употреба во печатачот Okidata C530 DN, печатач C531 DN, печатач MC561, MC562 DN печатач, MC562 DNW печатач, MC562 W. Загарантирано е задоволството.

Детални спецификации

Додатоци на производи