• Свеж
Мечка во сено Сликање печатење на завиткано платно

Мечка во сено Сликање печатење на завиткано платно

DEN 1.33

Од стока
Во магацинот

Карактеристики : -Ирити подготвени да висат. -Пококува сертификат за автентичност. -Професионално се протегаше рака. -Материјал : платно. -Арктурална работа од издаваштво Куртис. Предмет : -илдлиран. Пол : -нетрална. Стил : -образно. Боја : -Мули. Временски период : -образно. Средна : -икула печатена. Тип на производ : -Отпечаток на сликарство. Примарен уметнички материјал : -Канвас. -Size 18" H x 12" W x 1.5" D - Size : -Small 18"-24". Dimensions : Size 18" H x 12" W x 1.5" D - Overall Height - Од горе до дното : -18 ". Големина 18 " H x 12 "W x 1.5 " d - целокупна ширина - од страна на страна : -12 ". Големина 18 " H x 12 "W x 1.5 "D - целосна длабочина - предна кон грбот : -1.5 ". Големина 18 "H x 12 " W x 1,5 "D - Севкупна тежина на производот : -5 bs. Карактеристиките на Marm9125 пристигнуваат подготвени да висат. Вклучува сертификат за автентичност. Професионално се протегаше рака. Материјал : платно. Уметнички дела од издаваштво Куртис. Предмет : Дивиот свет. Пол : Неутрален. Стил : современ. Боја : Мулти. Временски период : современ. Среден : Giclee Printed Product Тип : Печатење на сликарство. Примарен уметнички материјал : платно. Големина (18 "H x 12" W x 1,5 "D) : Мал 18" -24 ". Големина (24" H x 16 "W x 1.5" D) : мали 18 "-24". Големина (30 "H x 20" W x 1,5 "D) : Среден 25" -32 ". Големина (36" H x 24 "W x 1.5" D) : Голем 33 "-40". Големина (45 "H x 30" W x 1,5 "D) : преголем 41" и погоре. Големина (60 "H x 40" W x 1.5 "D) : преголем 41" и погоре. Димензии Големина 18 "H x 12" W x 1,5 "D целокупна висина - од горе до дно : 18". Севкупна ширина - страна на страна : 12 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". Севкупна тежина на производот : 5 фунти. Големина 24 "H x 16" W x 1,5 "D целосна висина - од горе до дно : 24". Севкупна ширина - од страна на страна : 16 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". Севкупна тежина на производот : 6 фунти. Големина 30 "H x 20" W x 1,5 "D целосна висина - од горе до дно : 30". Севкупна ширина - страна на страна : 20 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". Севкупна тежина на производот : 7 фунти. Големина 36 "H x 24" W x 1,5 "D целосна висина - од горе до дно : 36". Севкупна ширина - страна на страна : 24 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". Севкупна тежина на производот : 8 фунти. Големина 45 "H x 30" W x 1,5 "D целосна висина - од горе до дно : 45". Севкупна ширина - страна на страна : 30 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". Севкупна тежина на производот : 9 фунти. Големина 60 "H x 40" W x 1,5 "D целосна висина - од горе до дно : 60". Севкупна ширина - страна на страна : 40 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". Севкупна тежина на производот : 12 фунти.

Детални спецификации

Додатоци на производи