• Свеж
Замислете Центар за нега на лекари за животни

Замислете Центар за нега на лекари за животни

DEN 1.33

Од стока
Во магацинот

Помогнете да се грижите за некои од најсечените животни како ветеринар во Центарот за нега на лекари за замислете. Дијагностицирање и медицинска сестра болни животни назад кон здравјето, а потоа пронајдете ги совршено семејство да ги сакаат и да ги усвојат. Продолжете со добрата работа и, еден ден, би можеле да го водите одделот за бебешки животни! Бидете ветеринар : . Дијагностицирајте и лекувајте широк спектар на животни што доаѓаат низ вашата болница : кучиња, мачки, зајаци, фолии, тигарски коцки, панди, дури и заптивки за бебиња!. Соберете информации за секое животно за да ги пронајдете своите нутриционистички и здравствени потреби, секоја консултација е уникатна!. Поставете пациенти за редовни прегледи, како вистински лекар и користете различни медицински алатки и уреди за да го обезбедите нивното здравје . грижа за животните : . Прилагодете ги играчите за животните, како и чекалната на вашата канцеларија со најразлични палети и уметност во боја . ПЕТ и играјте со животните, така што тие се опоравуваат брзо и среќно . посвојување на вашиот сопствен мајмун за миленичиња за да се грижите!. Функционалност DSI : Користете ја камерата DSI за да ја направите вашата слика и да креирате ваша лична карта за ветеринар!. Оценка на ЕСРБ : Секој со анимирана крв.

Детални спецификации

Додатоци на производи