• Свеж
Колекција на пасоши Гевалија Гватемала мелено кафе Оз. Торба

Колекција на пасоши Гевалија Гватемала мелено кафе Оз. Торба

DEN 1.67

Од стока
Во магацинот

Целосно тело, земјен, чаден, навестувања на какао белешки. Богато, никогаш горчливо искуство со кафе. Гевалија ја рафинира уметноста на стручно стокмено кафе уште од 1853 година кога нашето патување започна во малиот пристанишен град Гавл, Шведска. Откријте ја нашата 150-годишна потрага по усовршување на исклучително богат, никогаш горчлив вкус.guatemala : задоволете го вашиот вкус за авантура и разбудете ги вашите сетила со глобално инспирираната Гевалија Кафе Гватемала од колекцијата на пасоши. Набавено исклучиво од Гватемала, познат по своите величествени планински масиви, високите височини силно влијаат на ова едно извори, средно тело, со длабочина и сложеност на зелените, чадливи ноти и навестување на какао. Ова кафе Гевалија содржи грав од фарми кои имаат постигнато сертификација на алијансата за дождовни шуми, што поттикнува минимум 40% покритие на сенка на фармите лоцирани во природно пошумени области. Кафето од пораснато сенка се одгледува под крошна на дрвја. Сенката делува за да го продолжи созревањето на грав, што придонесува за неговите комплексни вкусови. Сега можете да го доживеете вистинскиот вкус на Гватемала, без воопшто да го напуштите вашиот дом. Колекција на пасус : Истражете ја светската голтка-по-на-да ја искористат линијата на регионално извори на кафиња од целиот свет, стручно направени за да го задоволите вашиот вкус за авантура. Нашето печење Гватемала е средно тело со зелени, чадливи ноти и навестување на какао. Средно печено; Направено со 100% зрна кафе Арабика, извори исклучиво од Гватемала. Совршен за употреба во автоматски машини за пијалаци за капење. Страничните калајски врски на торбата овозможуваат лесно отворање и безбедно затворање. Грав што се одгледува во сенка се овластен алијанса за дождовни шуми; Кошер.

Детални спецификации

Додатоци на производи