• Свеж
Струт монтажа, заден дел

Струт монтажа, заден дел

DEN 1020.64

Од стока
Во магацинот

Монтажата на Kyb Strut Mount Kyb Strut ги елиминира вибрациите и бучавата предизвикана од старите, зацврстени вибрации изолатори. Тие ги оптимизираат перформансите на суспензијата нудејќи ги компонентите за замена на квалитетот OE дизајнирани за секоја апликација. KYB Strut ги монтира перничето на влијанијата од патеките за да се намали незгодниот ефект, бучавата и вибрациите што старите монтирања ги пренесуваат во возилото. Предните плочи за лежишта се стожерите за управување и тежината на возилото. Тие се клучни за перформансите на управувањето и усогласувањето на тркалата. Плочките за лежишта на KYB Strut имаат репутација за обезбедување на највисок квалитет во индустријата. Карактеристики и придобивки : Највисок квалитет на монтажа за замена за замена на располагање ги оптимизира перформансите на суспензијата со нудење на оригинални компоненти за замена на квалитетот на опремата дизајнирани за секоја апликација Супериорна гума ги намалува бучавата, вибрациите и лагериите за монтирање обезбедуваат неспокојно управување и помагаат да се задржат усогласувањето на предниот крај и совпаѓање на степени и јаткасти плодови KYB KYB Монтажа на ленти, задно.

Детални спецификации

Додатоци на производи