• Свеж
XF Premium File Filter Filter одговара на Chrysler Lebaron 2.2L 1985-1987, Lebaron 2.5L 1986-1987, New Yorker 2.2L 1985-1987, Town & Country 2.2L 1985-1987, Laser 2.2L 1985-19866

XF Premium File Filter Filter одговара на Chrysler Lebaron 2.2L 1985-1987, Lebaron 2.5L 1986-1987, New Yorker

DEN 0.33

Од стока
Во магацинот

Филтрите за гориво Ecogard се произведуваат за прецизност за да се вклопат исто како и OEM деловите. Промената на филтерот за гориво на вашето возило е едноставна, лесна задача што може да има огромно влијание врз перформансите на вашиот мотор и долговечноста. Заменувањето на филтерот за гориво помага да се спречат странските честички да предизвикаат оштетување на инјекторите за гориво на вашиот мотор или карбураторот . Ecogard XF53190 Компатибилен со : . Chrysler Daytona 2.2 L 1985-1987. Chrysler Daytona 2.5 L 1987-1987. Крајслер Ласер 2.2 L 1985-1986. Крајслер Ласер 2.5 L 1986-1986. Крајслер Лебарон 2.2 L 1985-1987. Крајслер Лебарон 2.5 L 1986-1987. Крајслер Newујорк 2.2 L 1985-1987. Chrysler New Yorker 2.5 L 1986-1987. Крајслер Таун и земја 2.2 L 1985-1987. Крајслер Таун и земја 2.5 L 1986-1987. Dodge 600 2.2 L 1985-1987. Dodge 600 2.5 L 1986-1987. Dodge Aries 2.2 L 1985-1987. Dodge Aries 2.5 L 1986-1987. Dodge Daytona 2.2 L 1985-1987. Dodge Daytona 2.5 L 1986-1987. Dodge Lancer 2.2 L 1985-1987. Dodge Lancer 2.5 L 1986-1987. Dodge Mini Ram 2.5 L 1987-1987. Dodge Shadow 2.2 L 1987-1987. Plymouth Caravelle 2.2 L 1985-1987. Plymouth Caravelle 2.5 L 1986-1987. Plymouth Reliant 2.2 L 1985-1987. Plymouth Reliant 2.5 L 1986-1987. Plymouth Sundance 2.2 L 1987-1987 Компатибилен со Chrysler Lebaron 2.2 L 1985-1987, Lebaron 2.5 L 1986-1987, New Yorker 2.2 L 1985-1987, Town & Country 2.2 L 1985-1987, Laser 2.2 L 1985-1986, Town & Country 2.5 L 1986-1987, New Yorker 2.5 L 1986-1987, Laser 2.5 L 1986. [Cont.] Daytona 2.5 L 1987 Dodge 600 2.2 L 1985-1987, Daytona 2.2 L 1985-1987, Aries 2.2 L 1985-1987, 600 2.5 L 1986-1987, ARIS 2.5 L 1986-1987, Shadow 2.2 L 1987, Lancer 2.2 L 1985-1987, Lancer 2.5 L 1986-1987, Daytona 2.5 L 1986-1987. Ги заменува Acdelco GF529, Chrysler 04279987, 4279987, Fram G3895, Purolator F53190, Wix 33463.

Детални спецификации

Додатоци на производи