• Свеж
Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

DEN 2.33

Од стока
Во магацинот

Никелодеон Дора Фигурален карактер Ева Светилка : На челичен штанд. Само во затворен употреба. Боб на штандот. Приклучува во wallиден излез. Сијалица од 7 вати. Создадени преку процес на обликување. Пластичен материјал од пена. Прашања за потсетување на производи? Предметите што се дел од отповикување се отстранети од страницата и веќе не се достапни за купување. Овие предмети вклучуваат само предмети, а не оние на продавачите на пазарот. Клиентите кои купиле потсетена ставка ќе бидат известени по е -пошта или со писмо испратено на адресата дадена за време на купувањето. За целосни информации за потсетување, одете на потсетување.

Детални спецификации

Додатоци на производи