• Свеж
Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

DEN 2.33

Од стока
Во магацинот

Напишете белешка за благодарност, охрабрување или која било друга специјална порака со еден од двата слатки дизајни во овој сет на Notecard, во кој има и розови и зелени цвеќиња, нагласени со сјај. Boxed сет вклучува 50 картички (25 од секој дизајн) и 50 коверти. Празно внатре, секоја картичка има многу простор да изрази благодарност или да напише внимателна нота. Бидете подготвени за секоја пригода што повикува на картичка. Овој пакет на благодарност и празни дизајни има сè што ви треба за да ги признаете специјалните моменти на секој ден. Notecards мерка 5,5 "x 4" . Халмарк канцеларијата е направена со хартија од добро управувани шуми.

Детални спецификации

Додатоци на производи