• Свеж
Mastercraft SRT Touring 195 60- H гума

Mastercraft SRT Touring 195 60- H гума

DEN 1860.32

Од стока
Во магацинот

Mastercraft SRT Touring Features и придобивки од временските услови на влечење, контролирано контролирање Mastercraft нуди гаранција од 60,000 милји за облека со димензии на V и H и гаранција од 65.000 милји со големини со брзина на овој модел на гуми. Целата сезонска шема на шари има дизајн со пет редови и зголемен број на странични жлебови. Ова обезбедува зафат на патот во суво, влажно и зимско време. Гумата активно спречува хидропланирање со елиминирање на водата од под стапалото на гумата. Подобрената отпорност на хидропланирање и врвен пат на патот гарантираат побезбеден погон во текот на целата година. Технологијата за контрола на стабилноста се користеше во произведената гума. Оваа технологија ја зголемува одговорноста на управувачот и стабилноста на возењето, со други зборови, контролата на гумите во сите услови. Ги користи 3Д -сипите за да ги стабилизира елементите на шарите и да ги спречи да се менуваат. Како резултат, управувачот станува брз и прецизен и самата гума е обезбедена против притисокот на возењето. Подоброто ракување и стабилизираните елементи на шарата го подобруваат контакт со гуми и промовираат посигурен погон. Контролата на стабилноста на стабилноста на стабилизираните елементи на шарите спречуваат флексирање на шарите, што може да доведе до нерамномерно абење на шарата. Ова му овозможува на дизајнот на шарата рамномерно да го циркулира притисокот на возењето по целата површина на шарите. На овој начин, силите на забрзување, свиоци и сопирање не се концентрирани на еден дел од гумата, но таа е подеднакво распространета низ областа на шарата, спречувајќи ги неправилните модели на абење да се формираат низ гумата. Гумата е исто така изработена од трајно соединение на гуми што значително ја намалува стапката на абење на шарата. Подолготрајното дури и носење го проширува животот на шарите и употребливоста на гумите. Турнејата на СРТ промовира пријатно искуство во возењето. Гумата ја спушта чуената бучава на патот и вибрациите се чувствуваат во кабината на возилата. Променливата секвенца на моделите на шара го откажува бучавата на патот додека гумите се во движење со создавање на фреквенција на звук што ги негира звучните бранови. Дизајнот на шарите исто така одржува постојан контакт со патот со површината на патот, што ги намалува вибрациите на патот што ги чувствуваат патниците. Резултатот е тивок и удобен погон. Големина : 195/60 R15. Сезона : Цела сезона. Изведба : Турнеја. Тип на автомобил : Патник. Опсег на оптоварување : SL. Производот може да варира од слика. Работникот за гуми не е вклучен.

Детални спецификации

Додатоци на производи