• Свеж
Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

DEN 0.33

Од стока
Во магацинот

Зачудувачки колачиња со путер направени со вистински путер и млеко. Колачињата се печат по традиционалниот рецепт воспоставен пред многу години. Спакувано во мала лента со по 10 колачиња. 4 различни форми во рамките на една лента за да понудат различни стилови. Идеално за мала брза закуска . Зачудувачки колачиња со путер направени со вистински путер и млеко. Колачињата се печат по традиционалниот рецепт воспоставен пред многу години. Спакувано во мала лента со по 10 колачиња. 4 различни форми во рамките на една лента за да понудат различни стилови. Идеално за мала брза закуска.

Детални спецификации

Додатоци на производи