• Свеж
Гај Харви Машки Пацифик Оксфорд патики

Гај Харви Машки Пацифик Оксфорд патики

DEN 2.67

Од стока
Во магацинот

Ветете го напорниот ден со машкиот Пацифик, обичен патека за лизгање на платно. Овој класичен Твин Гор Оксфорд има детали за декоративни меѓусебни детали на потпетиците и внатрешните мрежни отвори за вентилација. Претставувањето на делото на уметникот може да се најде во текот на чевлите - со целосни дигитални отпечатоци на бојата на оригиналните слики на Гај Харви, прикажани на Интол и други класични уметнички дела, истакнати на гумената надворешна страна. Дел од приходите од продажба на сите стоки на Гај Харви има корист од поморската зачувување на Фондацијата Гај Харви Океан (). Ветете го напорниот ден со машкиот Пацифик, обичен патека за лизгање на платно. Овој класичен Твин Гор Оксфорд има детали за декоративни меѓусебни детали на потпетиците и внатрешните мрежни отвори за вентилација. Претставувањето на делото на уметникот може да се најде во текот на чевлите - со целосни дигитални отпечатоци на бојата на оригиналните слики на Гај Харви, прикажани на Интол и други класични уметнички дела, истакнати на гумената надворешна страна. Дел од приходите од продажбата на сите стоки на Гај Харви има корист од поморската зачувување на дејството на Фондацијата „Гај Харви Океан“ () . Пунична инзола во која се наоѓаат уметнички дела на Гај Харви. Гума од надворешната страна со детали за Гај Харви.

Детални спецификации

Додатоци на производи