• Свеж
Прозорецот на прозорецот Компатибилен со 1980- Buick Electra 1980- Buick Lesabre 1988- Buick Lesabre 8Cyl 5L Front, возачот или патничката страна се продава индивидуално

Прозорецот на прозорецот Компатибилен со 1980- Buick Electra 1980- Buick Lesabre 1988- Buick Lesabre 8Cyl

DEN 1.00

Од стока
Во магацинот

PRODUCT SPECIFICSFit : Direct Fit Fitment Type : Direct Replacement Quantity Sold : Sold individually Color/Finish : Chrome Notes : With black knob Replaces OE Number : 20348200 Replaces Partslink Number : GM1354101 Interchange Part Number : 76912,20348200,GM1354101 Warranty : 1-year unlimited-mileage warranty Manufactured from top quality components, Ова е вашата најдобра опција и ефтина замена за вашите потреби за обнова, поправка и одржување - производ за замена на ОЕ за вашиот оштетен или стари фабрички дел. Десно 80-84 Електра (подмодел : ограничен, Парк Авенија) Предна или задна, лево или десно 85 Колекционерско издание на Лесабре, предниот или задниот дел, лево или десно 82-85 Лесабре, предниот или задниот дел, лево или десно 85-86, 88-90 Лезабер вагон вагон или задно, лево или десно 80-85 лезабре ограничен предниот или задниот дел, лево или десно 82 лезабре ограничено издание f/e предно или задно, лево или десно 80-81 лезабер (подмодел : база, спорт) предниот или задниот, лево или десно 81 регален предниот дел, регален преден, регален преден, регален преден, регален преден, регален преден, регален преден, лево или десен 81 Лево или десно 82-83 Регал Вагон Вагон Фронт, лево или десно 87 Регал GNX фронт, лево или десно 84-87 Регал Гранд Национален фронт, лево или десно 83-86 Регал Т-тип фронт, лево или десно 82 Регал (подмодел : ограничен турбо, спорт) Предна, лево или десно 82-87 Регал (подмодел : база, ограничена) предна, лева или деснокадилак82-88 Цимарон предна или задна, лево или десно 84-86 Цимарон Д'Оро пред или заден, лево или десно Caprice Front или заден, лево или десно 85-87 Caprice Base Предна или задна, лево или десно 80-87 Caprice Classic Front или Rece, лево или десно 86-87 Caprice Classic Brougham Предниот или задниот дел, лево или десно го заменува бројот на ОЕ : 20348200. Заменува делови од линк Број : GM1354101. Број на размена на дел : 76912.20348200, GM1354101. Fits Select : 1968-1979,1987,1988-1990 CHEVROLET CAPRICE 1981-1986,1988-1995 CHEVROLET G20 1978-1988 CHEVROLET MONTE CARLO 1980 CHEVROLET CAMARO 1968-1977,1978-1987 CHEVROLET EL CAMINO 1981,1987 BUICK REGAL 1980-1986 CHEVROLET CAPRICE CLASSIC 1973-1979,1980-1985 CHEVROLET IMPALA 1981-1996 CHEVROLET G30 1981,1982-1987 OLDSMOBILE CUTLASS SUPREME 1981-1983 CHEVROLET MALIBU 1981 CHEVROLET CAMARO BERLINETTA 1980 PONTIAC FIREBIRD TRANS AM 1981 PONTIAC FIREBIRD SE 1979-1996 CHEVROLET P30 1986 BUICK Regal T-Type 1987 Chevrolet G20 G20 1979 Chevrolet Sportvan G20 1980-1985 Buick Lesabre Limited 1980-1986 Cadillac Fleetwood Brougham 1981.11983,1986-1987,1991-1991-1992,1994-1995 GMC Rally Wagon / Vanmobile 1983-1985 1987,1987,1991-1991-1992,1994-1995 GMC Rally Wagon / Vanmobile 1983-1985 : Oldsmile 1983-1987. 88 Royale Brougham 1982-1985 Buick Regal Limited 1988 Olds Mobile Cutlass Supreme Classic 1976-1983 Chevrolet Chevette и повеќе-Додадете го вашето возило во нашиот фит додаток за да проверите.

Детални спецификации

Додатоци на производи