• Свеж
Ултра-апсорбитни лапчиња

Ултра-апсорбитни лапчиња

DEN 2.67

Од стока
Во магацинот

Ултра-апсорбитните пелени на Luvs Ultra-absorbent имаат ултра-апсорбирачки јадро на Leak Guard за да помогнат во заклучувањето на влажноста и мечката прегратка за лесно прилагодување. Ултра-апсорбирачки пелени на Luvs Ultra-absorbent : Core Coreguard Core. Мечка прегратка. Refastenable јазичиња. Контурирана форма. Боја/стил : Никелодеон Сина. Големина : новороденче (броење на пакувања 38) за 4-10 фунти. Големина 1 (броење на пакувања 50) за 8-14 фунти. Големина 2 (броење на пакувања 42) за 12-18 фунти. Големина 3 (броење на пакувања 36) 16-28 фунти. Големина 4 (броење на пакувања 31) за 22-37 фунти. Големина 5 (броење на пакувања 27) за 27+ фунти. Големина 6 (пакет од 23) за 35+ фунти.

Детални спецификации

Додатоци на производи