• Свеж
Безбедносното покритие на базенот на базенот на Waterwarden се вклопува во 20 '50' правоаголник, 20-годишна гаранција

Безбедносното покритие на базенот на базенот на Waterwarden се вклопува во 20 '50' правоаголник, 20-годишна

DEN 1.33

Од стока
Во магацинот

Покривот за безбедност на базенот за правоаголник во рамките на мрежниот мрежен мреж е произведен во придржување кон строги стандарди за квалитет. Се одликува со врвна, комплетна мрежна мрежа со 2-тина лента во текот на капакот, за неспоредлива сила. Ситниот, лесен материјал за мрежи му овозможува на дождот да се пробива во базенот, но екрани лисја, гранчиња и други остатоци. Достапно во најразлични големини и конфигурации на чекор за најдобро да ги задоволи вашите потреби. Покривот за безбедност на базенот за правоаголник во рамките на мрежниот мрежен мреж е произведен во придржување кон строги стандарди за квалитет. Се одликува со врвна, комплетна мрежна мрежа со 2-тина лента во текот на капакот, за неспоредлива сила. Ситниот, лесен материјал за мрежи му овозможува на дождот да се пробива во базенот, но екрани лисја, гранчиња и други остатоци. Достапно во најразлични големини и конфигурации на чекор за најдобро да ги задоволи вашите потреби.

Детални спецификации

Додатоци на производи