• Свеж
Monster Jam, сет за стартување на нечистотии, во кој има 8oz чудовиште нечистотија и 1: скала со џем од џем од чудовиште од скала

Monster Jam, сет за стартување на нечистотии, во кој има 8oz чудовиште нечистотија и 1: скала со џем од џем

DEN 1.33

Од стока
Во магацинот

Изградете го! Скокај го! Сруши го! Пресечете го! Направете го тоа повторно! Воведување на комплет за стартување на чудовиштето чудовиште од чудовиште! Од производителите на кинетички песок доаѓа, сето ново, животно чудовиште нечистотија што имитира вистински услови за џем од чудовиште! Овој грозен сет на стартерот додава ново ниво на забава и сосема нов начин за играње со сите ваши омилени камиони со џем од чудовиште! Мувла, изградете и прескокнете преку реални рампи со вашиот ексклузивен камион со џем од чудовиште! Користете ја вклучената рампа за рампа како подготвена рампа за употреба, калап за изградба на своја рампа и контејнер за складирање на нечистотија чудовиште! Користете ја рампата или изградете своја за брза, висока лет акција! Плус, вклучениот, ексклузивен 1 : 64 скала со џем од чудовиште од чудовиште е детален со гуми со нечистотија, да му се даде уште поголем изглед на живот од кога било досега! Започнете го вашиот настан Monster Jam со сетот нов, Monster Dirt Starter Set! Чудовиште нечистотија : Од производителите на кинетички песок доаѓаат новото, животно чудовиште нечистотија! Оваа синтетичка нечистотија изгледа и се чувствува исто како она што го возат добрите! Лесно е да се обликува и лесно да се исчисти . направете свои рампи : калап, градење и скокање преку реални рампи со вашиот камион со чудовиште! Користете ја вклучената рампа за рампа како подготвена рампа за употреба, калап за изградба на свој и контејнер за складирање на нечистотија на чудовиштето . Вклучува ексклузивен камион : Плејсет вклучува ексклузивен, автентичен камион со чудовиште од 1 : 64 скала што не може да биде Пронајдени на кое било друго место, комплетно со поголеми детали и гуми со нечистотија BKT. Децата ќе ја сакаат високо-октанската забава на сопствената реална реплика на камиони со чудовишта!. Вклучува : Камион за џем од чудовиште, лансирање на рампа за рампа, 8oz од чудовиште нечистотија, мулти-алатка. ПРЕДУПРЕДУВАЕ : Опасност за гушење - мали делови. Не за деца под 3 години . опфатени со посветеност на магистерската грижа за спин. Ако имате проблем со спин мајсторски производ што го купивте од овластен продавач, ние ќе го решиме! Бидејќи спин мајсторот не е во состојба да го контролира квалитетот на производите што се продаваат од неовластени продавачи, освен ако не е поинаку забрането со закон, заложбата за нега не е достапна за производи купени од неовластени продавачи. Заложбата за нега е ограничена на оригиналниот купувач на крајни корисници. Исто така, може да се бара да обезбедите доказ за купување и/или слика на вашиот производ за да го вртите мајсторот за да ја потврдите подобноста. Спин мајстор го задржува правото да ги потврди информациите, да бара валиден доказ за купување и да го негира барањето по своја дискреција.

Детални спецификации

Додатоци на производи