• Свеж
Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

DEN 982.40

Од стока
Во магацинот

Але се приготвува со ананас и ванила грав. Сето тоа се врти околу пивото. Во соработка со лабораторија за пиво со потекло. Како тропски одмор за устата, оваа соработка помеѓу Центарот на универзумот и лабораторијата за пиво со потекло ќе ве однесе на вкус на вкус со постојки на островот Ананас и плажа од ванила Бин. Отворете ја оваа парче рај и избришете го! . 100% RHDPE рециклирани и рециклираат. 6,1% АЛЦ. од том. 12.2 Подготвени од Центарот на Универзумот Пивара копродукции Ешланд, Вирџинија, САД . Пиво, камшик од ананас.

Детални спецификации

Додатоци на производи