• Свеж
Автоматски менувач Соленоид компатибилен со 1993 година- Jeep Grand Cherokee 2000- Dodge Durango 6Cyl 8Cyl 4.0L 5.2L 4,7L 5,9L 5,7L 3,7L

Автоматски менувач Соленоид компатибилен со 1993 година- Jeep Grand Cherokee 2000- Dodge Durango 6Cyl 8Cyl

DEN 1716.00

Од стока
Во магацинот

Специфичноста на производот Продадена : Продадена индивидуално Конфигурација : Машки терминал со сечило од 2 1 Female Connector Notes : Governor Pressure Solenoid Replaces OE Number : 4617210, D12432 AInterchange Part Number : TCS46, 4617210, D12432 AWarranty : 1-year unlimited-mileage warranty AUTOMATIC TRANSMISSION SOLENOID Manufactured from top quality components, this is your best option and inexpensive replacement for your rebuild, Поправка и потреби за одржување-Производ за замена на ОЕ за вашиот оштетен или стари фабрички дел. Durango R/T2000-2005 Durango SLT2003, 2005 Durango SXT2000, 2002-2003 Durango (подмодел : SLT Plus, Sport) 2004-2005 Durango (Sumbodel : Limited, ST) 2000-2001, 2004-2007 RAM 1500 Laramie97 RAMP 1500 LT 4 Speed2002, 2004-2007 RAM 1500 SLT2003 RAM 1500 SLT 4-SPEED2000-2001, 2006-2007 RAM 1500 Sport2004-2006 RAM 1500 SRT-1097-98 RAM 1500 SS/T 5.9 L 4-SPEED2000-2002, 2004-2007 RAM 1500 ST2006-2007 RAM 1500 TRX42000-2001 RAM 1500 WS97-99 RAM 1500 (Sumbodel : Sport, WS) 4-SPEED97-99, 2003 RAM 1500 (Sumbodel : Laramie, ST) 4-SPEED99-2001 RAM 1500 VANE BASE 4- Speed2005-2007 RAM меморија 2500 Laramie2004-2007 RAM меморија 2500 (Sumbodel : SLT, ST) 2006-2007 RAM 2500 (Sumbodel : Power Wagon, Sport, TRX4) 2000-2003 RAM 2500 VAN BASE99 RAM 2500 VAN BASE 4-SPEED2006-2007 RAM 3500 Sport2007 RAM меморија 3500 TRX42004-2007 RAM меморија 3500 (подмол : Laramie, SLT, ST) 2000-2003 RAM 3500 VAN BASE99 RAM 3500 VAN BASE 4-SPEEDJEEP93 GRAND CHEROKEE BASEMFRCODE : 42 RE го заменува OE Бројот : 4617210, D12432 A. Броеви на размени : TCS46, 4617210, D12432 A.

Детални спецификации

Додатоци на производи