• Свеж
Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

DEN 201.44

Од стока
Во магацинот

Глувци со глувци со глувци Камаро, глувчето, нуди максимална продуктивност со дополнителна сигурност. Безжичната технологија на радио фреквенција им овозможува на сигналите ефикасно и сигурно да патуваат со максимална сигурност. Интерфејсот на домаќинот USB глушец овозможува моќно и ефикасно пренесување на податоците со максимална продуктивност. Симетрично обликуваниот глушец нуди пријателска употребливост и за десните и за левите управувачи. Од контролирање на големината на текстот до табулаторот за зумирање на слика, отворање или затворање, прикажаното тркало за движење го прави ветер за брзо извршување на задачите. Уживајте во слободата на радиофреквенција безжична поврзаност што се наоѓа во повеќето уреди. Оптички ЛЕР за помазно движење и перформанси без проблеми. Доаѓа во сребрена боја на производи за шик изглед со максимална употребливост.

Детални спецификации

Додатоци на производи